+36-30-934-8310
kalibra59@kalibra59.hu
2000. Szentendre, Kőzúzó köz 10.

 
 

Bérmérés

Abban az esetben, ha egy gyártó vagy beszállító nem rendelkezik megfelelő méréstartományú és/vagy pontosságú mérőgéppel, vagy a mérendő tárgyak száma meghaladja mérési kapacitásukat, bérmérési szolgáltatást vesz igénybe.
Ez a folyamat világszerte elfogadott, így ma már a bérmérés ép olyan keresett szolgáltatás, mint a kalibrálás és a vizsgálat.

Laboratóriumi körülmények között elhelyezett, kalibrált mérőberendezéseinkkel vállaljuk alkatrészek, kész munkadarabok, minta darabok bérmérését.
Bérmérési szolgáltatásunk kiterjed, három dimenziós hosszméretek, szög méretek, külső-belső átmérők, távolságok és mélységek értékének, valamint térbeli elhelyezkedésének meghatározására.

Vállaljuk továbbá sík felületek érdesség és síklapúság bérmérését, valamint testek alaki és méret meghatározását. Mintadarab alapján méretezett rajz készítését.

Bérmérési jegyzőkönyvünk minden mért értéket és mérési bizonytalanságot tartalmaz. A bérméréshez használt etalonjaink rendszeres időközönként kalibráltak, nemzeti, nemzetközi etalonokra visszavezetettek. Bérmérési jegyzőkönyveink kétnyelvű, angol-magyar formátumban kerülnek kiadásra.

 
 

Website by Netprofi
Oldaltérkép